Waarom kiezen voor ROCKWOOL steenwol?

Waarom kiezen voor ROCKWOOL steenwol?

voordelen ROCKWOOL steenwol

De unieke voordelen

ROCKWOOL produceert en levert een breed aanbod aan isolatieproducten en -systemen voor uiteenlopende toepassingen in de bouwsector. Al onze oplossingen zijn duurzaam en gemaakt om mensen, gebouwen en het milieu te beschermen, zowel nu als in de toekomst.

Steenwol is de basis van al onze isolatieproducten. ROCKWOOL steenwol heeft behalve isolerende kwaliteiten een aantal andere unieke eigenschappen. Het materiaal is uiterst brandveilig en duurzaam, vergroot het akoestisch comfort en heeft een zeer lange levensduur van gemiddeld 75 jaar.

Buitengewoon brandveilig
Simpel gezegd: steen brandt niet. Gemaakt van het vulkanisch gesteente basalt biedt ROCKWOOL steenwol op natuurlijke wijze een ongeëvenaarde wering tegen vuur. Zo levert het een belangrijke bijdrage aan de brandveiligheid van gebouwen.

Uitstekende akoestische prestaties
Steen houdt niet alleen hitte en vuur tegen. Isoleren met ROCKWOOL steenwol is een zeer effectieve vorm van geluidsisolatie: het absorbeert geluid en vermindert geluidstrillingen in hoge mate.

Uiterst duurzaam
ROCKWOOL steenwol is een duurzaam materiaal dat op duurzame wijze wordt geproduceerd. Het materiaal is volledig recyclebaar.

Lange levensduur
Net als steen, heeft ROCKWOOL steenwol isolatie een zeer lange levensduur. Het materiaal gaat gemiddeld 75 jaar mee en blijft gedurende de totale levensduur onverminderd presteren.

The secrets of Modern Living
Play

The secrets of Modern Living

corporate video
Back